17 февруари ∣ 2022

Вестител ще участва в 15-ата годишна ITW конференция на 9-12 май 2022 г., в САЩ

Щастливи сме да съобщим, че Вестител ще присъства на 15-ата годишна международна седмица на телекомите (ITW) на 9-12 май 2022 г., във Вашингтон, САЩ. ITW (International Telecoms Week) е най-голямото събитие в света на глобални ръководители от цялата телекомуникационна и ICT инфраструктурна екосистема, където Вестител ще се срещне с международния пазар на свързаност и комуникации.

Нашата цел ще бъде не само да се свържем с ключови партньори и да осъществим дългосрочен бизнес, но също така искаме да се ангажираме с най-важните теми за нашата индустрия, включително устойчивост и еволюция на услугите за свързаност от следващото поколение.

Събитието ще се проведе в Gaylord National Resort & Convention Center National Harbor, MD, близо до Вашингтон. С изложбено пространство от 178 787 кв. фута, Gaylord National Resort & Convention Center предоставя идеалната обстановка за изключително преживяване на ITW 2022.

Повече за събитието можете да намерите ТУК.

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване