23 декември ∣ 2021

Вестител и Lancom – услуги за свързаност, обмен на инфраструктура, IoT и облачни услуги

Радваме се да обявим сътрудничеството между Вестител и Lancom за услуги за свързаност, обмен на инфраструктура, IoT и облачни услуги.

Като водеща компания за свързаност от 2003 г., ние предоставяме висококачествени услуги за територията на България, Гърция и региона.

Вестител е фирма, която е изградила и експлоатира собствена международна оптична мрежа с преносен капацитет Nx100G, над 3000 км опорна мрежа, трансгранични връзки със съседни страни и над 40 точки на присъствие в България и Гърция.

Lancom е силна в областта на дейта центровете, облачните и телекомуникационните услуги в Гърция и чужбина. Тази фирма е най-големият независим доставчик на облачни услуги в съседката ни с няколко най-съвременни частни центърове за данни в Атина и Солун, като същевременно разполага и непрекъснато разширява най-съвременната си собствена оптична мрежа, предприема и покрива всяка нужда от ICT ( Information and Communication Technology/информационни и комуникационни технологии) услуги за компании и организации от всякакъв мащаб и потребност.

 

Повече за нашето сътрудничество, прочетете тук:
Epixeiro
Makthes
Biztech
СЕГА

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване