04 септември ∣ 2023

Вестител е сред финалистите на Global Carrier Awards 2023

Вестител е номиниран в категорията „Най-добра IoT инициатива“
За нас е чест да съобщим, че Вестител е избран за тазгодишните награди Global Carrier Awards в категорията „Най-добра IoT инициатива“.
Наградите Global Carrier Awards отпразнуват най-визионерските и иновативни компании, които са предефинирали и движат индустрията за свързаност напред чрез своя изключителен принос към свързаността, иновациите и трансформацията.
Global Carrier Awards са най-престижната програма за награди в сферата на свързаността и дигиталната индустрия – и тази година ще се проведат на 18 октомври 2023 г. в Лондон, съвместно с провеждането на Capacity Europe.

За IoT проекта и Вестител
Това е най-голямото LoRaWAN Smart Gas внедряване в Европа, което стартира през 2019 г. като стратегическа инициатива за дигитална трансформация и надграждане на системите за доставка и таксуване на газ на най-голямата частна компания за природен газ в България – Овергаз. Проектът включва подмяната на всички аналогови газомери с интелигентни разходомери, като до края на 2024 г. броят на дистанционно отчитаните и контролирани газомери ще достигне 100 000 в 40 от големите градове в страната.
Вестител предоставя висококачествени услуги за свързаност, достъпни чрез широкообхватна Nx100G мрежа – за територията на България, Гърция и региона. Ние подкрепяме някои от най-големите световни телекомуникационни компании, регионални оператори и бизнес клиенти да разширят присъствието си и да оптимизират потенциала си за мрежова свързаност в региона от 2003 г.

Повече за събитието можете да откриете на events.capacitymedia.com

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване