24 ноември ∣ 2021

Срещнете се с нашия Изълнителен директор на InfoCom World 2021, Гърция

Тази година Вестител присъства на 23-та конференция InfoCom World 2021. Основен акцент на събитието ще бъдат цифровите технологии и особено телекомуникационната инфраструктура и услугите, включително решенията на информационните и комуникационни (ICT) технологии за гражданите и бизнеса.

Екипът на Вестител, представляван от нашия Изпълнителен директор – Валентин Величков, ще обменят опит с други присъстващи за оптични мрежи, data центрове, облачни услуги, IoT (интернет на нещата), мобилност, изкуствен интелект и как „революцията“ на технологичното развитие предоставя възможност на гражданите и бизнеса да станат по-продуктивни.

Дигиталната трансформация е концепция, за която са написани и казани много неща. Това със сигурност не е само въпрос на видове инфраструктури и услуги, но най-вече на промяна на нашия манталитет, за да приемем необходимите иновации. Ето защо Вестител винаги се опитваме да поставим най-доброто равнище за комуникация и взаимодействие между хората, машините и бизнеса.

Резултатът от конференцията ще бъде да се определи бъдещето на индустрията и плановете на основните фактори, които оформят телекомуникационния ландшафт за идните дни.

Научете повече за InfoCom World 2021: https://infocomworld.gr/

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване