30 ноември ∣ 2021

Срещнете се с Вестител на енергийното събитие Enlit Europe в Милано, от 30 ноември до 2 декември 2021г.

Вестител присъства на едно от най-всеобхватните енергийни събития Enlit Europe 2021г., което ще се проведе в Милано, Италия от 30 ноември до 2 декември 2021г.

Международната среща е наистина важна за нас, защото философията ни напълно съвпада с тази на Enlit – в продължение на 365 дни в годината си сътрудничим и правим иновации, за да разрешим най-належащите проблеми със свързаността. Също така, вярваме в иновативния преход и способността да се реализират всички възможности, които съвременният свят може да предложи. Това помага на Вестител да бъде ключов фактор за свързаността на Балканите чрез Ethernet, DWDM λ, IP услуги, Dark fiber, Colocation, телекомуникационни канали, Интернет, оптична свързаност, IP VPN и LoRaWAN (IoT) услуги.

Oбщността Enlit се събира чрез онлайн платформа и с персонално присъствие в Милано в продължение на три дни, за да се срещнат и вдъхновят едни други с някои от най-големите имена от индустрията като Siemens AG, Amazon Web, ITALGAS, Lora Alliance , Schneider Electric, Bureau Veritas, Atos и да развият своите дискусии и мерки за предприемане на стъпки напред в енергийния преход.

И така започва кръгът Enlit: непрекъснато нарастващ, приобщаващ и цялостен форум, който разглежда всеки аспект на енергийния преход на Европа.

Резултатът за Вестител е да отговори на новите технологии и идеи и да ги използва през следващите години, за да запали искрата, която ще подхрани промяната, от която се нуждаем, за да гарантираме, че нашата индустрия – и нашата планета – имат възможно най-светлото бъдеще.

Прочетете повече за Enlit Европа, новото обединяващо име за Европейската седмица на комуналните услуги и POWERGEN Europe: https://www.enlit-europe.com/

Update your browser for the best viewing experience / Моля обновете вашият браузър за най-добро потребителско изживяване